Follower Mummy

Irine Nadia Marcello

Lagi2 Biznes


Photobucket

asalamualaikum,,
kawan mummy ni merupakan pembekal wiper silikon(putih transparent) dan car perfume..

wiper silikon

100btg-rm5 jual rm15





car perfume

100btol-rm5 jual rm10 sebotol






refill car perfume 

10botol-rm7 jual rm15



sesiapa yg berminat berniaga bolehlah pm 
...margin keuntungan tinggi....

boleh buat carboot sales,pasar2 dan mengikut kretiviti masing2...




^_^ Terima Kerana Sudi Bca Entry Ini ^_^

PROMOTE

Photobucket

salam semua....kat sini mummy nak promote barang2
yg BFF mummy ade jual...mcm2 ade....

beg,pakaian budak,dress,kasut n mcm2 lagi

if korang berminat korang boleh

WHATSAPP/WECHAT
0178715409

atau korang boleh pm facebook BFF mummy ni kat






















































































































^_^ Terima Kerana Sudi Bca Entry Ini ^_^

Birthday Umi & Ayah Mertua

Photobucket


semalam punyer citer...satu family buat makan2
sempena birthday umi n ayah..just wat skali terus hehehehe
hapy n best sangt2 bb bkn slalu kan dapat peluang
keemasan mcm ni...




apa2 pun selamat ulang tahun yg ke 52 tuk ayah n ulangtahun ke 50 umi...
moga2 umi n ayah dibawah lindungan illahi....
amin amin amin ya robal alamin....






^_^ Terima Kerana Sudi Bca Entry Ini ^_^

Putri Nur Eryna Sofea


Photobucket



ok ok cik putri ni omel sangat2 lau jadi model tudung,
bkn main action lg dia bergambor ngn camera gitu hahahaha....
bty mummy zie yg take this lovely pic....
apa2 pun putri memang omel n anak yg baik....
hope nanti mummy akan dapt anak yg baik n rajin mcm cik putri amin hehehehe









^_^ Terima Kerana Sudi Bca Entry Ini ^_^