Follower Mummy

Irine Nadia Marcello

Coming Soon Junior Mummy


Photobucket

alhamdulillah dan selamat sejahtera hahahaha
akhirnya bila dah lama tak update blog hari ni baru ada masa tuk menaip
alhamdulillah selepas menempuh hari yg sedih bila kehilangan putra sulung cik 5 jun lepas, 
cik dapat dapat meneruskan hidup seperti biasa walaupun sedih dihati
hanya tuhan yg mengerti.....

namun hari ni cik nak kongsi news yg happy sengsangat hehehehe...
alhamdulillah....sebab kenapa???sebabnya........




alhadulillah cik dah pun disahkan hamil....dan alhamdulillah juga kerana baby baru
cik ni dah menjengah ke trimester kedua.....dah 4bulan....
alhamdulillah sangat2...happy tak terkata la katakan....


nak dijadikan cerita nya...
pada satu malam tu cik sakit perut sangat tapi mula2 tu tahan je sbb pikir sakit 
biasa je tapi bila dah lama tu sakit kerap pulak....
so pujuk hubby p hospital ampang....
ya allah, malam tu menunggu sampai 8jam baru la nombor cik dipanggil...
dah masuk bilik tu doc just tanyala sakit mcm mane...cik just cakap sakit kat bawah2 perut la
tak lama lepas tu doc suh cik buang air nak cek takut2 pregnant tapi cik baru
seminggu lepas buat upt tapi negative sbb dah miss period 7hari kan....
tengah doc check tu doc tanya 'ada rancang tuk pregnant ke'...
cik ckap ler ade kan sbb dalam usaha tuk pregnant lgpun cik tengah amalkan
acid folid tak sampai sebulan pun....
(dalam hati dah cemas pulak hahahah)
pastu doc pun cakap 'saya rasa awak pregnant la sbb ada 2line timbul'
(doc tunjuk test kat cik sambil dalm hati cik berbunga2 gitu hahaha)


hahahaha dengan hati yg berbunga doc pun ckp yg cik dah 4weeks time tu...
alhamdulillah sangat2 time tu hubby tengah duk senyum melebar aje hahahaa....
sebelum balik sempat lagi mintak kat doc nak bawak balik upt tu sbb nak buat2 kenanganla katakan
hahahahha.....


alhamdulillah in sha allah dengan mudah-mudahan semoga
baby kedua cik ni akan selamat melihat dunia barunya yg menanti kehadirannya....
amin...amin...amin ya robbal alamin

sekian :)



^_^ Terima Kerana Sudi Bca Entry Ini ^_^