Follower Mummy

Irine Nadia Marcello

PERGINYA SI BIDADARI KECIL.....


Photobucket

ermmm pada jumaat 01/11/13 time ngah keje cik dapat msg dari bff cik....
dengan bersahaja cik bukak la msg tu dandengan terkejutnya cik baca tiap bait msg yg bff cik kirim 
"salam trah tau tak mawar anak mummy dah meninggal"....
ya allah,,,,hanya tuhan tau betapa terkejutnya cik dapt berita pasal kematian anak kwn baik cik tu....
terus bercucuran airmata cik bila habis baca msg tu....
baru semalam tegok video arwah mawar buat giyomi ngn makngah nye........
walaupun mawar bkn anak cik tapi perasaan cik sebak.....
terus xleh continue keje n on the spot terus pergi hospital nak tengok mawar untuk yg terakhir kalinya
she so adorable....walaupun telah dibaluti kain putih...

till this moment cik still teringat2 kan arwah...arwah baik n bijak orangnya....dengar kata orgnya....
ya allah sungguh sempurna arwah dimata cik dan sesiapa yang mengenalinya...
arwah pergi pun dengan tenang sekali...
dengan kesihatan yg sihat dalam keadaan tidur arwah pergi meninggalkan
ibu bapanya,keluarganya,saudaranya,kawan2nya dan semua yang mengenalinya...
meninggalkan dunia untuk pergi kepada sang penciptanya...

pic time berbuka puasa ngan kengkawan n parents mawar

arwah adik Mawar Dhia Zahira pergimu sayang pasti ke syurga nan abadi


buat zie n ijjat sesungguhnya anak syurga ini pasti menunggu kalian disyurga...
bertahan dan kuatkan semagat my dear demi mawar....pasti senyuman dan kebahagian kalian 
yang mawar dambakan walaupun tanpanya disisi kalian....


al-fatiahah

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَالرَّحْمـنِ الرَّحِيمِ
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِإِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُاهدِنَــــا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. 
Segala puji-pujian bagi Allah, Tuhan semesta alam.
Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.
Yang menguasai hari pembalasan.
Hanya Engkaulah yang kami sembah dan hanya kepada Engkaulah kami memohon pertolongan.
Tunjukilah kepada kami jalan yang lurus.
(Iaitu) jalan orang-orang yang telah Engkau anugerahkan nikmat kepada mereka, bukan (jalan) mereka yang dimurkai dan bukan (pula jalan) mereka yang sesat.

...Amin Ya Rabbal Alamin...




^_^ Terima Kerana Sudi Bca Entry Ini ^_^