Follower Mummy

Irine Nadia Marcello

"Gempak Giveaway Red Delima Di Nabilabiela.com"


Photobucket

jom join "Gempak Giveaway Red Delima" di adakan di blog Nabilabiela.com. Hadiah yang hampir berjumlah RM5000 ni bakal menjadi milik anda!...kalau korang nak join segmen ni atau nak tengok syarat-syarat dan senarai hadiah just klik kat banner kat bawah ni ye....



SENARAI HADIAH

Telekung solat x 3 
Beg x 3 
Selendang/Pashmina x 5 
T-Shirt x 10

Pemenang boleh pilih sendiri hadiah di  laman  www.reddelima.com  setiap satu di

Kategori 'Sleepwear.' 
Kategori 'Officewear'. 
 Kategori beg. 
 Kategori 'Accessories'. 
 Kategori 'Scarf."



^_^ Terima Kerana Sudi Bca Entry Ini ^_^

JENJALAN SUKA SUKA


Photobucket


hermmm dalam cuti2 minggu lepas dah xtau nak pergi mane dah
last2 p genting..hehehehehe...xmain pun just lepak2 gitu jer lagipun dah lame dah xjumpa ngn member rapat cik n anak2 angkt cik, si putra n putri tu ler.......nasib baik la naik sana xujan lebat sangt...hubby cik drive pun slow2 sbb jln licin.....sampai je kat atas perghh kabus tebal n cik lak xbawak sweater sejuk la...hahaha
dah snap2 gambor semua yg ade sampai mlm n kaki pun dah lenguh2 ahahaha...




hahahaha nampak sangt datang nak nangkap gambor ajo....hahahaha xpe2 xdapt main xpe janji 
dapat amik gambar tuk kenangan kan ape salahnya....bukan slalu...
pic kedua tu la muka2 sahabat karib dari zaman habis spm sampai la nak beranak pinak sah pun....
dari kiri tu hubby cik,hubby member n hah yg last tu xde gelaran hubby lagi sbb 
masih solo dan mencari hahhaaha sape nak borang boleh la try2 ek hahaha...




alololo omeynya si putra...putra ni lau dpt aircond memang akan tdo je...sejukla katakan..sari mula2 sampai
kejap aje si debab tu bangun..pastu sambung tdo lak tu hahahaha....
pic kedua tu si kakaknya dyok naik genting siap posing tangkap2 gambar lak tu....pandai pose lake tu...
hahahaah ikut makciknya la ni (hahahaahahha)...


last2 sampai umah terus landing xengt ape dah...penat sangt ler (penat kerrr)...


^_^ Terima Kerana Sudi Bca Entry Ini ^_^

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA


Photobucket


raya kali ni xbalik kampung ler.....
selamat hari raye kepada semua saudara mara, sahabat handai, dan yg mengenali diri ini.....



^_^ Terima Kerana Sudi Bca Entry Ini ^_^

KESAYANGAN KU SELAMANYA



Photobucket


dah lama xupdate blog lagipun xtau nk update ape sbb rase macam xde semangat 
tuk berblog lagi...tapi hidup mesti diteruskan walaupun hati ini menangis hanya tuhan yang tahu....
hati masih lagi sedih teringatkan arwah bby fariz....
tapi xpelah mama xstill bahagia dengan kehadiran fariz walupun didalam mimpi...

tapi fariz tau tak mama tetap kuat dengan ade nya papa dan juga putra putri kesayangan anak angakt mama 
disisi tuk lepaskan rindu mama pada fariz......



PUTRA
PUTRI

putra n putri lah pengubat hati acik dikala acik sedih....
beruntung mama n papa korang ade anak2 yg omel2 macam putri n putra...
semoga cepat membesar nye kesayangan acik...semoga kelak kamu menjadi kebanggaan kedua
ibubapa dan juga agamamu sayang...
aminnnnn......




^_^ Terima Kerana Sudi Bca Entry Ini ^_^